مدرک CAIA چیست؟
مدرک CAIA تنها مدرک معتبر حرفهای و بینالمللی در حوزه سرمایه گذاری جایگزین است که انجمن CAIA تحت عنوان “نشان تحلیلگر سرمایهگذاری جایگزین” به افرادی که واجد شرایط باشند اعطا مینماید.
نشان تحلیلگر سرمایه گذاری جایگزین (Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA)) یک عنوان و گواهینامه حرفهای است که توسط انجمن CAIA به افرادی که ۲ سطح از آزمون این موسسه را با موفقیت پشتسر بگذارند، اهدا میشود. برنامه درسی CAIA به گونهای طراحی شده است که به متخصصان امور مالی، دانش وسیعی در حوزه سرمایهگذاریهای جایگزین ارائه میکند.
انجمن CAIA در سال ۲۰۰۲ در آمریکا توسط انجمن مدیریت سرمایه گذاری جایگزین (Alternative Investment Management Association) و مرکز بینالمللی بازار اوراق بهادار و مشتقهها (Center for International Securities and Derivatives Markets (CISDM)) تأسیس شد. انجمن CAIA یک سازمان مستقل، غیرانتفاعی و در ابعاد جهانی است که خود را ملزم و متعهد به آموزشهای حرفهای در حوزه سرمایهگذاریهای جایگزین نموده است. این انجمن در سال ۲۰۲۱ بیش از ۱۲۰۰۰ نفر عضو داشته است. مجله سرمایهگذاریهای جایگزین (Journal of Alternative Investment) مجله علمی رسمی وابسته به این انجمن است. این مجله (JAI) یکی از ۹ مجله معتبر از سری مجلات Institutional Investor Journals (مجلات سرمایهگذاران نهادی) است.
سرمایه گذاری جایگزین چیست؟
سرمایه گذاری جایگزین (داراییهای جایگزین) به سرمایهگذاری بر روی داراییهایی به جز سهام عمومی (شرکتهای سهامی عرضه شده در بورس)، اوراق قرضه و پول (برای مثال سپردههای بانکی) گفته میشود. داراییهای جایگزین شامل داراییهای ملموس مانند فلزات گرانبها، کلکسیونها (آثار هنری، آنتیک، سکه و تمبر)، املاک و مستغلات، کامودیتیها، صندوقهای پوشش ریسک، سرمایه گذاری خطرپذیر، تولید فیلم، مشتقههای مالی، رمزارزها، رمز غیرقابل معامله (Non-fungible token (NFT)) و … هستند. معمولا ابعاد مختلف سرمایهگذاری جایگزین را با سرمایهگذاریهای سنتی مقایسه میکنند.
در سالهای اخیر رشد سرمایه گذاری جایگزین در دنیا شیوههای نوینی را برای سرمایهگذاری روی این داراییها بوجود آورده است که میتوان در این حوزه به موارد زیر اشاره نمود:
تأمین مالی جمعی سهامی (Equity crowdfunding)
بسترهای تأمین مالی یا سرمایهگذاری جمعی سهامی به علاقهمندان فرصت سرمایهگذاری بر روی کسبوکارهای نوپایی را که کارآفرینان توسعه دادهاند میدهد. یک بستر آنلاین مانند یک واسطه میان سرمایهگذاران و کارآفرینان عمل میکند. تفاوت این بسترها در این موارد است: فرصتهایی که به سرمایهگذاران میدهند، میزان دقت، درجه حمایت از سرمایهگذاران، حداقل مقدار سرمایهگذاری و … .
بسترهای سرمایهگذاری جمعی در بریتانیا به موفقیتهای قابل توجهی دست یافتهاند و با تصویب قانون JOB III در اویل ۲۰۱۶، این نوع از سرمایه گذاری جایگزین در ایالات متحده نیز افزایش یافته است.
زیرساخت همانند یک دارایی (Infrastructure as an asset class)
مفهوم “زیرساخت همانند یک دارایی” در هفت سال گذشته به طور پیوسته رشد کرده است اما این ابزار بیشتر در اختیار سرمایهگذاران نهادی اعم از صندوقهای بازنشستگی، شرکتهای بیمه، صندوقهای خاص و انحصاری سرمایهگذاری و … است.
صندوقهای SEIS و EIS
صندوقهای طرح سرمایهگذاری اولیه بنگاه (Seed Enterprise Investment Scheme (SEIS)) و طرح سرمایهگذاری بنگاه (Enterprise Investment Scheme (EIS)) که صندوقهای SEIS تنها در بریتانیا در دسترس است و صندوقهای EIS یک روش کارآمد در مقابل مالیات برای سرمایهگذاران ارائه میکند. این صندوقها مانند صندوقهای خطرپذیر عمل میکنند و با امتیاز ویژهای که از سمت دولت دریافت میکنند شامل مشوقهای مالیاتی برای سرمایهگذاری است.
چنین صندوقهایی با سرمایهگذاری بر روی چندین طرح در مراحل اولیه به تنوع بخشی سرمایهگذاری کمک میکنند. تیم مدیریت صندوق از محل کارمزدها کسب درآمد میکنند و اغلب میزان کارمزدها در طول عمر صندوق بین ۱۵ تا ۴۰ درصد ارزش صندوق میباشد.
سرمایهگذاری اجاره (Lease Investment)
بسترهای سرمایهگذاری اجاره، اوراق اختیار اجاره منتشر میکنند و این اجازه را میدهند که افراد حقیقی و حقوقی با سرمایهگذاری مشترک بر روی داراییهای فیزیکی و داشتن مالکیت جزئی از طریق اجاره کسب سود کنند. از طریق این بسترهای آنلاین، سرمایهگذاران میتوانند مالکیت جزئی یک دارایی خاص را که به یک سازمان یا شرکت اجاره داده میشوند، مورد داد و ستد قرار داده و از طریق دریافت اجارهبها، بازده ثابتی کسب کنند.
دارایی خصوصی (Private Equity)
داراییهای خصوصی شامل سرمایهگذاری بر روی شرکتهای غیربورسی سهامی است. مشارکت کنندگان در صندوقهای سرمایهگذاری شامل سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی با توان سرمایهگذاری بالا مانند شرکتهای بیمه، صندوقهای موقوفه وابسته به دانشگاهها، صندوقهای بازنشستگی و افراد بسیار ثروتمند هستند. وجوه این صندوقها به شرکتهای با پتانسیل بالا وام میدهند و از طرفی در این شرکتها سرمایهگذاری میکنند.
سرمایه گذاری خطرپذیر (Venture Capital)
سرمایه گذاری خطرپذیر از جمله سرمایهگذاریهای خصوصی است که به ازای دریافت سهام از شرکتهای نوپا صورت میپذیرد. سرمایه گذاری خطرپذیر معمولا از جذب سرمایه اولیه از فرشتگان سرمایهگذار تشکیل میشود. امروزه از سرمایهگذاری جمعی (Crowdfounding) نیز به عنوان سرمایه اولیه شرکتهای نوپا بهره گرفته میشود. سرمایهگذاران معتبر و سرشناس مانند افراد با سرمایه بالا، بانکها و شرکتهای دیگر در کسب وکارهای نوپا به شرط اینکه بقدر کافی بزرگ باشند در مراحل بعدی سرمایهگذاری میکنند.
جایگاه سرمایهگذاری جایگزین
صنعت سرمایهگذاریهای جایگزین در یک دهه و نیم گذشته از نظر محبوبیت و دسترسی پیشرفت بسیاری داشته است که دلیل اصلی این اتفاق را میتوان رکود اقتصادی سال ۲۰۰۸ دانست. زمانی که بازارهای عمومی سقوط کردند، افرادی که قبلاً به شدت به سرمایهگذاریهای سنتی متکی بودند، شاهد از بین رفتن ارزش سرمایههای خود شدند و همین دلیل بسیاری را وادار کرد که به دنیای سرمایه گذاری جایگزین هم نگاهی داشته باشند. بخش جایگزین معمولاً همبستگی کمی با داراییهای سنتی دارد، به این معنی که در جهتهای مخالف حرکت میکنند. این موضوع باعث شد تا این نوع سرمایهگذاری به پرتفوی سرمایهگذارانی که به دنبال تنوع، پوشش ریسک و افزایش بازدهی هستند، اضافه شود.
پس از رکود، سه روند ظاهر شد:
- جابهجایی از سرمایهگذاری غیرمستقیم به سرمایهگذاری مستقیم
- تغییر شرکتها از عمومی (سهامی عام) به خصوصی (سهامی خاص)
- جابهجایی از سرمایهگذاری فعال به سرمایهگذاری غیرفعال
با ورود موج جدیدی از سرمایهگذاران به فضای سرمایه گذاری جایگزین، سرمایهگذاران به طور فزایندهای سرمایهگذاری مستقیم را به جای سرمایهگذاری غیرمستقیم ترجیح دادند. این ممکن است به دلیل افزایش حس کنترل بر سرمایهگذاریهایی باشد که که به روش مستقیم انجام میگیرد. علاوه بر این، پس از رکود، موجی از شرکتهای عمومی، خصوصی شدند. شاید به این دلیل که میخواستند قبل عمومی شدن، بازسازی ساختاری انجام دهند. این امر فرصتهای سرمایهگذاری را به بازار خصوصی منتقل کرد و سرمایه گذاری جایگزین را برای بسیاری که قبلاً آن را در نظر نمیگرفتند به گزینهای جذاب تبدیل نمود.
با نگاهی به آینده، صنعت سرمایهگذاریهای جایگزین پتانسیل بسیار بالایی برای ادامه رشد و همچنین تغییر در واکنش به چندین محرک، از جمله همهگیری بیماری کرونا تا پیشرفت فناوری را دارد. ضمن توجه به رشد سرمایه گذاری جایگزین نباید از این نکته غفلت کرد که سرمایهگذاران باید همیشه برای موارد غیرمنتظره آماده باشند. عوامل متعددی در حال تأثیرگذاری بر این صنعت هستند و سرمایهگذاران باید این موارد را در برنامههای آتی خود لحاظ کنند. از جمله عوامل تأثیرگذار بر صنعت سرمایه گذاری جایگزین میتوان به مواردی همچون جهانی شدن، انواع جدید سرمایه گذاری جایگزین، ملاحظات زیست محیطی، اجتماعی و حاکمیتی (ESG) اشاره نمود.
دارندگان مدرک CAIA در دنیا چه مشاغلی دارند؟
حوزه فعالیت دارندگان مدرک CAIA بسیار وسیع است و توانایی انجام گستره وسیعی از فعالیتها در حوزههای مختلف یک کسب وکار مخصوصا مالی و حسابداری را دارا هستند. از جمله این مشاغل میتوان به عناوین شغلی زیر اشاره نمود:
- مدیرعامل شرکتهای سرمایهگذاری، سبدگردانی و مدیریت سرمایه
- معاون مالی شرکتهای خصوصی و دولتی
- مدیر ارشد سرمایهگذاری
- تحلیلگر ارشد سرمایهگذاری
- مشاور سرمایهگذاری شرکتها، سازمانها و افراد
- مدیر سبدگردانی
- مدیر تحقیقات نهادهای مالی
- مدیر و کارشناس صندوقهای سرمایهگذاری
- مدیر عملیات در شرکتهای فعال در حوزه مالی و سرمایهگذاری
- مدیر اجرایی در شرکتهای فعال در حوزه مالی و سرمایهگذاری
- مشاور مالی فروش صندوقهای سرمایهگذاری و …
شایان ذکر است در دنیا بیش از ۷۰ شغل که دارندگان مدرک CAIA صلاحیت انجام آنها را دارند وجود دارد که موارد مذکور از جمله برخی از مهمترین عناوین شغلی است که بیان گردید.
میزان درآمد سالانه دارندگان مدرک CAIA
حوزه فعالیت و درآمد دارندگان مدرک CAIA بسیار وسیع است. متوسط درآمد سالانه دارنده مدرک CAIA در اروپا و آمریکای شمالی طبق گزارشهای موجود بیش از ۱۰۰ هزار دلار در سال است. در جدول زیر حدود درآمد برخی از مشاغلی که دارندگان مدرک CAIA میتوانند در آنها فعالیت کنند بیان شده است:
عنوان شغلی | میانگین درآمد/دلار | محدوده درآمدی/هزار دلار |
---|---|---|
تحلیلگر سرمایهگذاری | ۸۵,۴۷۱ | ۶۰ تا ۱۴۲ |
مدیر سرمایهگذاری | ۱۲۰,۷۱۹ | ۷۶ تا ۳۴۸ |
مشاور سرمایهگذاری | ۱۵۵,۰۰۰ | ۱۰۶ تا ۱۹۶ |
تحلیلگر ارشد سرمایهگذاری | ۸۷,۷۶۱ | ۷۷ تا ۱۰۶ |
مدیر سبدگردان | ۱۱۰,۰۰۰ | ۸۰ تا ۱۴۴ |
تحلیلگر پژوهشی | ۷۰,۰۰۰ | ۵۶ تا ۹۵ |
استراتژیست سرمایهگذاری | ۱۰۸,۱۰۲ | ۱۰۲ تا ۱۷۸ |
مدیر ارشد سرمایهگذاری (CIO) | ۱۲۷,۵۰۰ | ۱۰۱ تا ۲۰۳ |
مدیر عامل، سرمایهگذاری سهام خصوصی | ۲۵۰,۰۰۰ | ۲۲۵ تا ۲۷۵ |
گواهینامه CAIA چند سطح دارد و تمرکز هر سطح بر چه مفاهیمی است؟
برنامه آموزشی CAIA در دو سطح ارائه شده است. برنامه دوره سطح یک مقدمهای بر مفاهیم و بازارهای سرمایه گذاری جایگزین است درحالیکه سطح دو بر روی مباحث پیشرفته سرمایه گذاری جایگزین متمرکز است. در هر دو سطح مدرک CAIA، مفاهیم و چشماندازهای رفتار حرفهای و اخلاق در مقیاس جهانی گنجانده شده است.
CAIA LEVEL I
گواهینامه سطح یک CAIA
آزمون سطح یک CAIA شامل ۲۰۰ سؤال چندگزینهای است. سطح یک دوره آموزشی مشتمل بر ۶ عنوان است. فرض شده است که داوطلبان سطح یک، مباحث مربوط به مالی سنتی (Traditional Finance) و تحلیل کمی (Quantitative Analysis) را در حد مقدماتی میدانند. انجمن CAIA حداقل ۲۰۰ ساعت مطالعه را برای آمادگی سطح یک توصیه میکند.
مباحث سطح یک
دوره آموزشی CAIA
اخلاق و استانداردهای حرفهای
- استاندارد شماره ۱: حرفهایگری
- استاندارد شماره ۲: یکپارچگی بازارهای مالی
- استاندارد شماره ۳: وظایف نسبت به مشتریان
- استاندارد شماره ۴: وظایف نسبت به کارفرما
- استاندارد شماره ۵: تحلیل سرمایهگذاری، توصیهها و اقدامات
- استاندارد شماره ۶: تعارض منافع
- استاندارد شماره ۷: مسئولیتها در مقام یک عضو موسسه CFA (CAIA) یا کاندیدا CFA (CAIA)
مقدمهای بر سرمایهگذاریهای جایگزین
- سرمایهگذاری جایگزین چیست؟
- محیط سرمایهگذاریهای جایگزین
- مبانی کمی
- مبانی آماری
- معیارهای ریسک و عملکرد
- مبانی اقتصاد مالی
- معیار و اِسناد عملکرد
- آلفا، بتا و آزمون فرض
- روشهای رگرسیون چند متغیره و غیرخطی
داراییهای حقیقی
- منابع طبیعی و زمین
- قیمتگذاری فوروارد کامودیتی
- کامودیتیها: کاربرد و شواهد
- Operationally Intensive Real Assets
- املاک و مستغلات نقد شونده و درآمد ثابت
- سرمایهگذاری بر روی املاک و مستغلات منقسم به سهم
صندوقهای پوشش ریسک
- ساختار صنعت صندوقهای پوشش ریسک
- کلان صندوقهای آتی مدیریت شده
- صندوقهای پوشش ریسک رویداد محور
- صندوقهای پوشش ریسک با ارزش نسبی
- صندوقهای پوشش ریسک سهامی
- صندوقهای مبتنی بر صندوقهای پوشش ریسک
سهام خصوصی
- مقدمهای بر سهام خصوصی
- انواع سهم در سهامی خاص
- انواع بدهی در سهامی خاص
محصولات ساختار یافته
- مقدمهای بر ساختار دهی
- ریسک اعتباری و ریسک مشتقهها
- ریسک اعتباری ساختاردهی CDO (تعهد بدهی با پشتوانه وثیقه)
- محصوالات ساختار یافته مرتبط با سهام
CAIA LEVEL II
گواهینامه سطح دو CAIA
آزمون CAIA سطح دو مشتمل بر ۱۰۰ سؤال چندگزینهای و سه سؤال تشریحی است. سطح دو نیز خود به ۲ بخش عمده تقیسم شده است. “سرمایهگذاریهای جایگزین” و “موضوعات اصلی و یکپارچه”. داوطلبان باید مفاهیم مطرح شده در سطح یک را به کار برند تا بتوانند درک صحیحی از هر یک از مفاهیم و مسائل سرمایهگذاری جایگزین داشته باشند.
لازم به ذکر است متن موضوعات اصلی و یکپارچه، سالانه مورد بازبینی و بهروزرسانی قرار میگیرد تا آخرین تحولات صنعت و تحقیقات را منعکس نماید. انجمن CAIA برای قبولی در سطح دو، داوطلبان را به حداقل ۲۰۰ ساعت مطالعه منابع معرفی شده توصیه میکند.
مباحث سطح دو
دوره آموزشی CAIA
- مبحث ۱: موضوعات نوظهور
- مبحث ۲: اخلاق و مقررات ESG
- مبحث ۳: مدلها
- مبحث ۴: صاحبان داراییهای نهادی و سیاستهای سرمایهگذاری
- مبحث ۵: ریسک و مدیریت ریسک
- مبحث ۶: روشهای سرمایهگذاری جایگزین
- مبحث ۷: دسترسی به سرمایهگذاری جایگزین
- مبحث ۸: ممیزی کامل و انتخاب راهبردها
- مبحث ۹: نوسانات و استراتژیهای پیچیده
پیشنیازهای ثبتنام و حضور در برنامه CAIA
بنا به آنچه انجمن CAIA اعلام کرده است برای حضور در برنامه درسی CAIA هیچ پیشنیاز رسمی مورد نیاز نیست اما داشتن فهم عمیق و دانش مالی عمومی گسترده لازم است. از آنجایی که حیطه CAIA در مورد سرمایهگذاریهای جایگزین است، داشتن فهم کلی در مورد سرمایهگذاریهای سنتی اجتنابناپذیر است. گستردگی سرمایهگذاری جایگزین به حدی است که الزاما نیاز به تجربه و آشنایی قبلی با این حوزه ضروری به نظر میرسد. گفتنی است؛ پس از قبولی در هر دو سطح آزمون افرادی که میخواهند نشان CAIA را دریافت نمایند الزاما باید یکی از سه مورد زیر را به انجمن CAIA ارائه کنند:
- مدرک کارشناسی به علاوه یکسال سابقه فعالیت کاری مرتبط
- چهار سال سابقه فعالیت کاری مرتبط بدون مدرک کارشناسی
- ارائه نشان CFA (CFA Charterholder)
لازم به ذکر است مدرک کارشناسی مطرح در گزینه اول لزوما نباید مرتبط با رشته مالی باشد. اما سابقه فعالیت کاری لزوما باید مرتبط با فعالیتهای سرمایهگذاری جایگزین باشد.
آزمون CAIA در کجا و به چه صورت برگزار میگردد؟
آزمون CAIA به یکی از دو روش آنلاین غیرحضوری و آنلاین حضوری در شعب آزمون برگزار میشود. آزمون حضوری در محدوده خاورمیانه در کشورهای آذربایجان، ارمنستان، عراق، قطر، بحرین، امارات، کویت، و عربستان برگزار میگردد. با توجه به شرایط همهگیری ویروس کرونا، امکان شرکت در آزمون غیرحضوری تدارک دیده شده است.
آزمون غیرحضوری به این ترتیب است که پیش از ثبتنام، نرمافزار مربوطه باید دانلود شود تا موارد مورد نیاز رایانه توسط نرمافزار ارزیابی شود. برای این منظور دوربین سالم، میکروفون سالم، نیاز به پهنای باند حداقل ۱Mbps و … است. در روز آزمون به ازای هر ۸ نفر آزموندهنده یک مراقب آنلاین پیشبینی شده است تا آزموندهندگان را پشتیبانی نماید. قبل از شروع آزمون محیط آزموندهنده مانند دیوارها و تجهیزات موجود در اتاق، ظاهر آزموندهنده مانند عینک و لباس آزموندهنده و … توسط مراقب به صورت آنلاین مورد بررسی قرار میگیرد. استفاده از مانیتور موازی، تجهیزاتی مانند عینک واقعیت افزوده و هدفون، زیورآلات مانند گردنبند و گوشواره و انگشتر ممنوع است.
از چه ماشین حسابی برای آزمون CAIA میتوان استفاده نمود؟
برای شرکت در آزمون CAIA طبق قوانین این موسسه فقط میتوان از دو مدل ماشینحساب استفاده نمود.
- Texas Instruments BA II Plus
- HP (Hewlett Packard 12C)
نرخ قبولی در آزمون
با اتمام فرآیند آزمون، رتبهبندی داوطلبان آغاز میشود. نتایج سطح ۱ معمولا ظرف مدت ۳ هفته بعد از روز آزمون CAIA و نتایج سطح ۲ ظرف مدت ۶ هفته بعد از روز آزمون اعلام میشود. درصد موفقیت شرکتکنندگان در هر آزمون متفاوت است. برای مثال در پاییز سال ۲۰۲۰ حدود ۳۴ درصد از شرکتکنندگان توانستند سطح ۱ و ۲ آزمون CAIA را با یک بار شرکت در آزمون با موفقیت پشت سر بگذرانند. همان طور که در نمودار مشاهده میشود همواره بیش از نیمی از شرکتکنندگان در هر سطح موفق به گذراندن آزمون شدهاند.
از جمله موسسات معتبری که در دنیا اقدام به برگزاری دورههای آمادگی آزمون این مدرک نموده و منابع جامعی را برای داوطلبان و علاقهمندان به سرمایه گذاری جایگزین تألیف مینمایند میتوان به موسساتی همچون UpperMark، Kapplan Schweser و TopFinance اشاره نمود.
پس از قبولی در آزمون و کسب نشان CAIA، اعضای CAIA میتوانند به شعب CAIA بپیوندند. ۳۵ شعبه در سرتاسر جهان از جمله آتلانتا، بوستون، شیکاگو، سنگاپور، لندن و لس آنجلس وجود دارد.
زمانبندی آزمون CAIA
آزمون CAIA دو بار در سال در ماههای مارس و سپتامبر (اسفند و شهریور) برگزار میشود. در جدول زیر زمانبندی ثبتنام و پنجره آزمونهای سال ۲۰۲۲ قابل مشاهده است. منظور از پنجره آزمون زمانی است که در یکی از آنها آزمون برگزار خواهد شد.
آزمون ماه مارس ۲۰۲۲ | آزمون ماه سپتامبر ۲۰۲۲ | |
---|---|---|
تاریخ شروع ثبتنام | ۴ اوکتبر ۲۰۲۱ (۱۲ مهر ۱۴۰۰) | ۴ آوریل ۲۰۲۲ (۱۵ فروردین ۱۴۰۱) |
تاریخ سررسید ثبتنام زودهنگام | ۱۵ نوامبر ۲۰۲۱ (۲۴ آبان ۱۴۰۰) | ۱۶ می ۲۰۲۲ (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱) |
تاریخ سررسید ثبتنام استاندارد | ۷ فوریه ۲۰۲۲ (۱۸ بهمن ۱۴۰۰) | ۸ اوت ۲۰۲۲ (۱۷ مرداد ۱۴۰۱) |
پنجره سطح ۱ آزمون | ۲۸ فوریه ۲۰۲۲ - ۱۱ مارس ۲۰۲۲ (۹ اسفند ۱۴۰۰ – ۲۰ اسفند ۱۴۰۰) | ۲۹ اوت ۲۰۲۲ - ۹ سپتامبر ۲۰۲۲ (۷ شهریور ۱۴۰۱ – ۱۸ شهریور ۱۴۰۱) |
پنجره سطح ۲ آزمون | ۱۴ مارس ۲۰۲۲ - ۲۵ مارس ۲۰۲۲ (۲۳ اسفند ۱۴۰۰ – ۵ فروردین ۱۴۰۱) | ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲ - ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۲ (۲۱ شهریور ۱۴۰۱ – ۱ مهر ۱۴۰۱) |